Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en onat eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa akıllıca oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Merdivenin kapısının hariçya gerçek açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son mertebe ciddi bir öneme sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Bu kadar soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan katı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru fiilaretlerine ne olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek muhtevain bizleri aramaya serlayabilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay yangın kapısı görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Report this wiki page